PRACTISCHE INFO:
Er is beperkt parkeergelegenheid, kom op de fiets. Fietsen kunnen tegen het hek van het grote veld geplaatst worden. Evt. parkeerruimte is er achter het station Zaanse Schans, het is 10 minuten lopen naar het park. Er is geen pin, uitsluitend cash, we werken met consumptiebonnen voor het drinken. Eigen drank meenemen is niet toegestaan, er is een ontheffing voor de door ons verkochte dranken, verder geldt er nog steeds een alcoholverbod in het park. Er wordt gecontroleerd op leeftjd, id verplicht. er zijn polsbandje voor 18+ ivm met alcoholverstrekking. Consumptiebonnen zjn alleen deze dag geldig, niet gebruikte bonnen worden niet retour genomen.

Wordt je op deze dag donateur voor minimaal 10 euro per jaar, dan krijg je van ons het eerste drankje. Je eerste donatie dien je contant ter plekke te doen. Doe je een eenmalige donatie van minimaal 10 euro dan krijg je ook je eerste drankje van ons.

BOOTCAMP:
Zin in een vakkundige bootcamp? Een uur lang actief onder deskundige begeleiding? En met je bijdrage van minimaal 5 euro de Stichting steunen? En daarna met een drankje genieten van heerlijke livemuziek? Dat kan, tijdens ons Benefiet op 8 oktober. 3 sessies van een uur per keer o.l.v. Jerry Hofstee, professioneel trainer en personal coach. Starttijden 13.30, 14.30 of 15.30 uur. Zorg dat je op tijd, in sportkleding, aanwezig bent.


Stichting Koogerpark bestaat bijna 25 jaar en wil dat graag halen! En daarvoor hebben we jullie nodig. Want zonder donateurs en sponsors redden we het niet. Om onze vaste lasten, vervang apparatuur e.d. te kunnen bekostigen zijn we afhankelijk van giften. Deze kosten komen namelijk niet in aanmerking voor subsidie. Wil jij ook nog lang genieten van onze evenementen, kom dan de 8ste oktober naar ons PRKPRTY en doe een gift of wordt donateur. 

We hebben een fantastische Line-up op maar liefst twee podia. Hieronder meer info over de optredende artiesten. Daarnaast is er voor de kids een professionele schminkster aanwezig, kan je een mooie tattoo laten zetten door CrazyCats, verzorgd de Theatermijn improvisatietheater, een soort "De vloer op", is Thomuz aanwezig met supriseacts en is er een Bootcamp op het grote veld o.l.v. Jerry Hofstee. O

ok voor de inwendige mens is er voldoende variatie aanwezig.

posterwebsitenieuwkleinOn stage:
linuupsmallOver de musici:

stug
STUG DUYVIS WIENER PAVILJOEN - 13.00

Een strakke sound met leuke gasten die je meenemen in hun muziek. Good vibe no bullshit.
https://www.stug.eu/muziek

Stug: Ton Faber, Bert Draaisma, Jacintho Lopes, German gutierrez, Patricia Sol en Marieke Boon

blue blossom

BLUE BLOSSOM PARKSTAGE- 13.30 en 14.20

Blue Blossom is een (semi-) akoestisch duo. Met hun muzikale omlijsting geven ze extra kleur en sfeer aan uw gelegenheid. Wat spelen zij? Van sixties tot nu; Lou Reed, Amy Winehouse, De Dijk, Elle King, Nina Simone, The Eurythmics, etc,etc. Voorproefje? Beluister ons via deze link: https://soundcloud.com/user-685467430

Blue Blossom:  Amber Scholten en Anja Maasdam

Marlen

  MARLEN DUYVIS WIENER PAVILJOEN -13.50

In de huidige samenstelling bestaat MARLEN nog maar enkele maanden. De bandleden zijn leadzangeres Marlene Henneke, de broers Willem en Frank Henneke respectievelijk op bas en drums, de gitaarpartijen neemt Michel Roosendaal voor zijn rekening en Cor Visser die de band als laatste op keyboards is komen versterken.
MARLEN probeert zich te onderscheiden door eigen nummers te schrijven in de stijl van theatrale pop/rock. Een stijl die het unieke stemgeluid van zangeres Marlene (dochter van de basist) op het lijf geschreven lijkt. Hierdoor is de band met geen ander te vergelijken. Behalve Michel die uit Hoorn komt is MARLEN een Zaanse band. De meeste leden hebben hun sporen ruimschoots verdient in groepen als Turf en Carcassonne. De band is dan ook een interessante combinatie van verschillende creatieve en muzikale disciplines die perfect samenkomen in MARLEN. En dat spat er af!

Zie ook www.reverbnation.com/marlendutch

millionstrong

A MILLION STRONG DUYVIS WIENER PAVILJOEN -14.50

Uit Zaandam en omstreken komt dit Energieke rock trio met eigen muziek die switcht tussen indie-, stonerrock. Denk aan Faith no more, Soundgarden, Killing Joke of Black Sabbath. En zoals zij het zelf verwoorden: Als trio geven we een eigenwijze invulling aan rockmuziek. Soms beuken we, soms kietelen we en regelmatig verrassen we ons publiek. Met speels gemak rossen we op onze gitaar of drums zonder over te hellen naar Metal

A Million Strong: Rik - drums; Jamil - bass and vocals; Nick - guitar and vocals

saensation
SAENSATION PARKSTAGE - 15.20
Vocal group Saensation bestaat uit een aantal zeer enthousiaste dames, die hoewel verschillend in leeftijd, grote passie delen en dat is zingen. Of het nu klassieke rock ballads zijn, disco knallers, hedendaagse hits of Nederlandstalig, Saensation weet op onnavolgbare wijze het publiek te boeien met een meerstemmige vertolking, afgewisseld met prachtige solo's

tomahakw

TOMAHAWK DUYVIS WIENER PAVILJOEN -15.50 

Tomahawk is een Classic Rock Band, regio Zaanstreek. Spelen muziek van oa Stevie Ray Vaughan, Hendrix, Black Sabbath, Ted Nugent, Clapton, Brood, Stones.

https://www.reverbnation.com/tomahawkclassicrock

five4funsmall
FIVE4FUN PARKSTAGE - 16.30

Five 4 Fun bestaat uit: Miléna Saft-Waal – zang, Renate Waal – zang, Jaap Kluft – zang, gitaar.

Ze spelen voornamelijk luistermuziek, maar hier en daar natuurlijk ook een meezinger. Het repertoire omvat muziek van de jaren 60 tot hedendaags, veel 3 stemmig gezongen, begeleidt op gitaar. Van Claudia de Breij tot Bob Dylan, en alles wat daar tussen past.

timeflies

DORIS &THE TIMEFLIES -  DUYVIS WIENER PAVILJOEN -17.00

Doris & the Timeflies nemen je mee! De gevleugelde uitspraak “Time flies when you’re having fun” is meer dan ooit van toepassing wanneer je een optreden meemaakt van de band Doris & the Timeflies. Ieder optreden staat garant voor een goede portie muziek: soms een tikkeltje rauw, dan weer omfloerst en flemend. Zangeres Doris neemt je mee en leidt je rond in de krochten van hun doorleefde heart & soul music.

De band verrast in hun eigenzinnige uitvoeringen van nummers die je dacht te kennen: een salsa uitvoering van -good old-California dreaming, het nummer Riders in the storm dat weer verstopt zit in een ander nummer dat weer over gaat in O ye como va, dan weer een wonderschone uitvoering van het fragiele Streetspirit van Radiohead… Van Hooverphonic tot Etta James, van Marvin Gaye tot Madcon, het kan allemaal. Met veel bezieling worden bestaande nummers naar de hand van de band gezet, hier en daar gelardeerd met scheurende gitaarsolo’s, hartstochtelijke saxpartijen en altijd omzoomd door lyrisch toetsenwerk (en horen we daar ook een heuse Moog?) Dit alles ondersteund door steady baspartijen en strakke drumgrooves. Kom kijken en laat je meevoeren langs de muzikale kliffen van de heart en soulmusic van Doris en de Timeflies..

De band bestaat uit: Doris Bartels _ zang Robin Leek – gitaar & zang Roelof Janssen – toetsen & zang Randy Klouwer – saxofoon & zang Jan Willem Schendel – drums Frans van Luit – bas


https://www.plugify.nl/doristhetimeflies
https://www.plugify.nl/doristhetimeflies https://youtu.be/yhqJwieyz3o


jerney

JERNEY KATE PARKSTAGE -17.40

Aan de oever van rivier ‘De Zaan’, waar de molens op hun gemak draaien en de boten langzaam voorbij varen, ligt de geboortegrond van zangeres Jerney Kate Molenaar. Omringt door water, Zaans groen en Noord-Hollandse nuchterheid groeide Jerney op tot een ‘down to earth’ maar gedreven zangeres.

Sinds ze haar studie aan het conservatorium is ze werkzaam als lead- en backingvocaliste bij verschillende muzikale projecten, variërend van eigen werk- tot coverbands, van jingles tot theaterproducties.  Op dit moment tourt  Jerney  met de voorstelling Simply Eva,  waarin Eva Cassidy biograaf Johan Bakker en Jerney Kate op zoek naar het hart en de ziel van de Amerikaanse zangeres Eva Cassidy (1963 – 1996).

Naast Jerney, op gitaar Lex Horst  

first e

FIRST-E DUYVIS WIENER PAVILJOEN -18.10
First E staat voor "Trippop". Lyrische popmuziek opgebouwd uit psychedelische soundscapes,surfgitaren, samples en dub geluiden. De songs zijn eigenzinnig en sfeervol maar altijd melodieus en gevarieerd.


Ruurd Heise: leadvocals & guitars, Pieter Molenaar: guitars, synth, & vocals, Claus Visser: bassguitars, Rob Hendriks: drums & vocals

Surphonics

THE SURPHONICS DUYVIS WIENER PAVILJOEN - 19.10
"Een van Nederlands beste jaren zestig bands!" The Surphonics is een band die muziek uit de jaren zestig speelt in de 'klassieke' bezetting: slag-, solo-, basgitaar en drums en dat is te horen ook! De band speelt vooral muziek vanaf de tweede helft van de jaren 50, tot en met de late jaren 60. Van de naïeve strand en hotrod liedjes van the Beach Boys, via de Motown hits naar de theatrale rock van the Who. Het succes van de optredens van The Surphonics is onder meer te danken aan het enthousiasme en de sixties-act waarmee de band elke keer weer hun optredens verzorgt.

Lees meer: http://www.surphonics.com/


QI, MARNIX & BEREND PARKSTAGE -18.50 Drie jongemannen met gitaren, jammend aangetroffen op een zonnige middag in het park. "Als jullie zin hebben, 8 oktober hebben we een feestje", "Doen we!"


Honeybadger

HONEYBADGER DUYVIS WIENER PAVILJOEN - 20.30
Honeybadger don't care... that says it all. Just four guys with close to thirty years between them. If you could imagine a mix between the Rolling Stones and the Counting Crows who grew up in Seattle, you’d come close to the Honeybadger experience. It's raw and dirty. Even filthy at times. But it can turn fragile and painfully honest in an instant.


Stream hun nieuwe album Mondays op Spotify: https://open.spotify.com/album/1Mv8n7Of02vTZvW7eM52aA
Marten Haak: Gitaar; Eeuwe Deelstra: Zang; Harrie van der Laan: Drums; Frank Burgers: Bas

http://new.honeybadger.nl/

Verder:
schminktattoo

Aja maakt de prachtigste schminkcreaties, Doris heeft een keur aan (tijdelijk) Crazycat Tattoos

theater

De Theatermijn zal om 15.30 uur een workshop geven op de asfaltplaat

thomuzans

Laat je verrassen door ThomuzVoor de inwendige mens:
De bar is geopend met koffie,thee, fris, wijn en bier (alcohol 18+ only, wij vragen om een legitimatie) en er zijn divers foodstands;

1 S62A5700

De enige echte Pofferbak met overheerlijke verse poffertjes voor een klein prijsje.
2 IMG 3575

Ricardo en de Ladies zijn ook weer present met een keur aan verse Surinaamse hapjes.
4 S62A0369

Carla met haar SoepCar is de keuze voor de liefhebbers van een goed soepje of een heerlijke sandwich.

3 IMG 6233
Voor de echte zoetekauw is er uiteraard de Suikerspin

 

 

 

 

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens