shirtDe Stichting Koogerpark draait al vanaf de oprichting in 1992 volledig op vrijwilligers. Zowel het bestuur als de begeleiders van onze activiteiten doen dit met veel inzet en liefde. 

Als vrijwilliger van het park maak je deel uit van een enthousiast team. Vrijwilliger zijn bij ons kan op vele manieren, afhankelijk van je behoefte en beschikbare tijd. vrijwillig betekent uiteraard niet vrijblijvend, maar op welke manier en hoeveel je je wil inzetten bepaal je helemaal zelf; van een uurtje bardienst in het theehuis tijdens een evenement tot een bestuurlijke functie, en alles wat daar tussen zit. 

Voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld helpen bij het opbouwen of opruimen bij een evenement, bemensen van de bar, meehelpen in de voorbereidingen van onze activiteiten, begeleiden tijdens de huttenbouw of assisteren bij de kinderactivteiten tijdens een evenement. 

Iedere hulp is welkom. Mocht je denken dat je het leuk vindt om een keer mee te doen,schrijf je dan in op onze VrijwilligersNieuwsbrief. (aan de rechterzijde, op de mobiel hieronder) Via de mailing doen wij onze oproepen voor hulp bij evenementen. Mocht je eerst meer informatie willen hebben dan kan dat natuurlijk ook. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden.

vrijwilligers