We kunnen niet zonder!

Om onze missie en visie te kunnen verwezenlijken zijn we afhankelijk van fondsen, sponsoren en donateurs. In de loop der jaren hebben we met een klein budget jaarlijks vele evenementen georganiseerd en duizenden bezoekers mogen verwelkomen. Dit blijven we graag doen en daarvoor hebben we uw hulp nodig.

Zonder de bijdragen van deze fondsen, sponsoren en en donateur was en is het voor ons onmogelijk om onze evenementen te blijven organiseren. Evenementen die bijna allemaal gratis toegankelijk zijn en waarbij de prijzen van onze consumpties vriendelijk zijn, zodat het voor iedereen mogelijk is om onze evenementen te bezoeken zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten.

Voor bedrijven, die onze evenementen sponsoren is het een mooie maner om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun betrokkenheid bij de eigen omgeving te tonen. Wij zorgen op onze beurt dat de sponsoring niet onvermeld blijft door exposure op onze website, facebookpagina's, persberichten en nieuwsbrieven. Mocht U als bedrijf geinterreseerd zijn om te sponseren, neem dan contact op middels het Contactformulier, wij bellen U dan z.s.m. om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Als betrokken bewoner en/of parkliefhebber kunt U zich aanmelden als donateur via onderstaand formulier.

Aanmelden als Donateur

Voor een bedrag van minimaal een tientje wordt u al ons vriendje!

Om onze activiteiten nu en in de toekomst mogelijk te maken, en zo laagdrempelig mogelijk (veelal gratis en met betaalbare consumpties!), kunnen we niet zonder sponsors en donateurs. Draagt U het park een warm hart toe, en ziet U graag dat het park actief gebruikt wordt? Bent U een bezoeker van onze evenementen en wilt U dit ook in de toekomst blijven doen? twijfel dan niet en ondersteun onze activiteiten als donateur.
Via onderstaand formulier kunt u zich op eenvoudige wijze aanmelden als donateur van de Stichting. .
Vult u s.v.p de gevraagde gegevens in. Om kosten te besparen vragen wij u het bedrag zelf over te maken, U kunt het toegezegde bedrag overmaken op:

IBAN: NL17INGB0000355801 (BIC: INGBNL2A)
T.n.v. Stichting Koogerpark te Koog aan de Zaan
o.v.v. naam, postcode en huisnummer.


Rond februari van het nieuwe jaar krijgt u automatisch een verzoek of u uw bijdrage wil continueren in het nieuwe seizoen.
Please type your full name.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Voor bijdragen hoger dan €50,- vragen we uw het bedrag hieronder in te vullen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
(*) = verplicht veld