Algemene voorwaarden:
  • Deelname aan de activiteiten geschiedt geheel op eigen verantwoordelijkheid.
  • We betrachten de grootste zorgvuldigheid om onze activiteiten veilig te laten verlopen, indien dit gewenst is iv.m. de omvang van de activiteit zorgen wij voor de aanwezigheid van E.H.B.O
  • De Stichting Koogerpark is niet aansprakelijk voor schade aan of vermissing van persoonlijke eigendommen welke ontstaan tijdens deelname aan één van onze activiteiten en/of door het gebruik van deze website.
  • De Stichting is niet aansprakelijk voor evt. letstel t.g.v. deelname aan één van onze activiteiten.
  • Instructies van de aanwezige vrijwilligers dienen ten alle tijden opgevolgd te worden.
  • Consumptie van zelf meegebrachte alcoholische dranken tijdens onze activiteiten is niet toegestaan. Het park kent een alcoholverbod. Voor de door de Stichting verkochte consumpties is tijdens de activiteiten, indien van toepassing, een ontheffing aanwezig.
  • Activiteiten met voorinschrijving en deelnamekosten kunnen kostenloos geannuleerd worden tot twee weken voor aanvang. Na deze periode is men verplicht de deelname kosten te voldoen.
  • Bij vernieling of misbruik van eigendommen van de stichting doet de stichting ALTIJD AANGIFTE.
Privacy Statement;

Fotografie.

Tijdens al onze evenementen worden foto's gemaakt voor publicitaire (journalistieke)  doeleinden. Deze foto's worden gepubliceerd op internet, via onze Facebookpagina en Website. Indien er een bijzondere reden is waarom publicatie niet gewenst is ( geldt voor portretfoto's in het bijzonder ) dan kunt U via de hieronder beschreven weg verwijdering verzoeken.

Persoonsgegevens die wij verwerken


Stichting Koogerpark verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- IP-adres
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.

Stichting Koogerpark verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar t.b.v. deelname aan kinderactiviteiten.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben.

Stichting Koogerpark verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw reservering
- U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken voor het ontvangen van onze mailings

Hoe lang we gegevens bewaren.

Stichting Koogerpark zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen.

Stichting Koogerpark verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek.

Stichting Koogerpark gebruikt technische cookies om het gebruik van onze website te monitoren, geanonimiseerde statistieken te genereren en misbruik te voorkomen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Stichting Koogerpark zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging.

Stichting Koogerpark neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.