Het is verstandig om eerst even te lezen.. Geen tijd? Klik dan  HIER OM IN TE SCHRIJVENKP PaasPret 2013 klein
Het is weer bijna tijd voor PaasPret in het Koogerpark. Na enkele jaren rust voor de Paashazen is het dit jaar weer zover, Het BrandtWeer organiseert samen met de Stichting Koogerpark de 8ste editie van PAASPRET IN HET PARK!

Tweede Paasdag, tussen 11.00 uur en 13.00 uur kan je weer meedoen aan een leuke Speur&Speltocht, zoeken naar de Gouden eieren en paaseitjes grabbelen met de Paashazen. Er zijn twee leeftijdsgroepen, één voor de allerkleinsten 1 t/m 4 jaar en een voor de groteren, van 5 t/m 10 jaar. Vooraf inschrijven kan via het formulier, klik hiervoor op de titel bovenaan of hier rechts onder op "lees meer....". ( of via Inschrijven) Onderaan dit artikel verschijnt dan het inschrijfformulier. De kosten bedragen per kind 2 euro, inclusief wat lekkers en iets te drinken. Het theehuis is geopend voor een kop koffie of thee.

Met uw opgave en deelname gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

NB: Deze activiteit is bedoeld voor de kinderen. Het is dus niet de bedoeling dat ouders het op een speuren zetten naar de Gouden eieren voor hun kinderen. De eieren zijn vindbaar verstopt voor de kinderen. Een beetje helpen mag, maar in voorgaande edities hebben we meerdere ouders uit de bomen en de bosjes moeten halen, terwijl de kinderen stonden toe te kijken.......

 

Inschrijven PaasPret

Via onderstaand formulier kunt u uw kind(eren) opgeven voor de PaasPret activiteit in het Koogerpark op maandag 17 april, tweede Paasdag, van 11.00 tot 13.00 uur.

Er zijn twee leeftijdsgroepen, groep A, van 1 t/m 4 jaar en groep B, 5 t/m 10 jaar.

Vul s.v.p alle gevraagde gegevens in. U ontvangt een bevestiging per email, check ook uw spamfilter als u niets ontvangen heeft. Neem svp de uitgeprinte bevestiging mee naar het evenement, dit is uw bewijs van inschrijving.
Vul uw naam in
Vul uw emailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul uw staart en huisnummer in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in.
Geef aan hoeveel kinderen U inschrijft.
Geef minimaal 1 kind op
Selecteer svp de juiste leeftijdscategorie.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
(*) = verplicht veld


Er kan niet gereageerd worden