tweedekansbanner

Afgelopen weekend waren de eerste verkoopdagen van Tweede kans Kunst, een verkoopexpositie in gallerie Zaans Groen, waarvan een groot deel van de opbrengst bestemd is voor de huttenbouw in het Volkspark en het Koogerpark.

Maar liefst 160 kunstwerken zijn ingebracht door particulieren en kunstenaars in heel veel verschillende stijlen en disciplines. Met vriendelijke prijsjes vanaf 15 euro is er voor ieder budget iets te vinden. veel werken zijn reeds ingelijst en de lijst is bij de prijs inbegrepen. 

Een kleine dertig kunstwerken wisselden afgelopen weekend van eigenaar, maar dat kan beter! Aankomend weekend, 11 en 12 februari bent u wederom van harte welkom bij Zaans Groen op de Zeemanstraat in Zaandam om uw kunstwerkje te scoren.

En mocht U nog een prachtexemplaar op zolder hebben wat U wil inbrengen voor de verkoop, dat kan ook. 

Inbrengen kunstwerken

Inbrengen van de kunst kan vrijdag 10 februari 2017 van 15.00 – 18.00 uur en wordt dan op waarde beoordeeld. Kosten voor het inbrengen van een werk zijn € 10,- per stuk. Bij eventuele verkoop van de ingebrachte kunst wordt 25% (ex btw) verkoopcommissie berekend. De overige 75% is jouw opbrengst welke je kan schenken aan de huttenbouw van kinderen van Het Volkspark en Het Koogerpark. Schenk je je totale opbrengst aan de huttenbouw, dan betaal je geen inbrengkosten.
tweedekans

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens