hans brinkerJa, het is eindelijk zover, vanaf zaterdag 13-2 10.00 uur gaat de baan open voor de jeugd t/m 17 jaar.

Er kan geschaatst worden op de IJsbaan in het park. Met man en macht hebben de vrijwilligers de afgelopen dagen de baan in orde gemaakt en de vorst deed de rest. Er is gekozen om in ieder geval de jeugd t/m 17 jaar in de gelegenheid te stellen om gebruik te maken van de baan. Voor hen gelden nl. soepelere regels t.a.v de onderlinge afstand in de buitenlucht. Het is ondoenlijk gebleken om in deze korte tijd een deugdelijk systeem op te zetten waarmee er per tijdsslot gereserveerd kan worden. Door deze keuze te maken kunnener in ieder geval nog een heleboel kinderen op een veilige manier van het ijs genieten.

Vanwege de Corona is het echter wel anders dan voorgaande jaren. Ook de IJsbaan heeft zich te houden aan alle voorschriften.
Wat betekent dit voor de bezoekers(lees dit goed door!!):

- Ben je 17, dan moet je je I.D. kunnen tonen.

- De baan is alleen toegankelijk als je ook gaat schaatsen. Er mag één ouder mee naar binnen om te helpen de schaatsen aan te doen, de ouder verlaat daarna weer de ijsbaan, bij het ophalen geldt hetzelfde, de ouder kan het laatste kwartier naar binnen.

- Ouders die helpen bij het aan- en uittrekken van de schaatsen houden onderling voldoende afstand.

- Bij binnenkomst wordt je naam en telefoonnummer genoteerd/gecontroleerd

- Je kan alle gezondheidscheckvragen (zie hieronder), met nee beantwoorden.

- Er is bij binnenkomst en het verlaten éénrichtingsverkeer; binnenkomen doe je via de hoofdingang bij het ijsbaanhuisje, je verlaat de baan via één van de twee poortjes in het hek.

- Er is een corona coördinator aanwezig voor al je vragen, en er zijn vrijwilligers, deze zijn herkenbaar aan hun hesjes. Instructies van de vrijwilligers moeten opgevolgd worden.

- Ouders die helpen bij het aan- en uittrekken van de schaatsen houden onderling voldoende afstand.

- De koek- en zopie is gesloten, maar goed nieuws! De Pofferbak is aanwezig met vers gebakken poffertjes!.

De kosten:

Met de familiekaart ( 1 jaar geldig) kunnen de kinderen tot 16 jaar zo naar binnen ( en max. twee ouders). De kosten voor deze kaart zijn 4 euro  + 5 euro inschrijvingskosten

Boven de 16 heb je een eigen rijderskaart ( 1 jaar geldig)  nodig, de kosten hiervoor zijn ook 4 euro = 5 euro inschrijvingskosten

Een individuele kaart, alleen voor de dag kost 1,50

Graag contactloos betalen, er is een pin aanwezig. kan dit echt niet dan graag gepast contant geld.

OPENINGSTIJDEN : 

Vooralsnog:

Zaterdag 13 februari en zondag 14 februari vanaf 10.00 uur tot 19.00 

checkjuliana

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens