Huttenbouw dag 1
Gisteren een vliegende start gemaakt met ons Regenboogdorp. 125 bouwertjes hebben in no-time de basis weten neer te leggen voor een prachtig dorp. Veel nieuwe gezichten, maar ook een groot aantal ervaren bouwers. E wat een feest is het weer om de muziek van al die hamers te horen klinken in het Park. Beetje nattigheid, maar dan is ook al snel duidelijk dat de in allerijl aangebrachte evenementenvloer absoluut geen overbodige luxe is.  Gelukkig hebben we ook weer een aantal nieuwe begeleiders mogen verwelkomen, zodat we ons team weer hebben kunnen aanvullen met een aantal nieuwe kanjers!

S62A2444 Vandaag was het wel heel erg nat, zo ongeveer tijdens lunchtijd begon het en het hield eigenlijk niet meer op. Onze steun en toeverlaat Kees doneerde daarop spontaan een aantal dekkleden, dus alle hutten hebben hun dak waterdicht kunnen maken, zodat er geschuild kon worden. Wat niet wil zeggen dat iedereen dat ook deed, het is niet voor iedereen de logische keuze om droog te blijven. 'ik wil bouwen, dus dan word ik maar nat'.

Overigens, we geven de weersverwachting iedere ochtend door op onze FB-pagina, check dit even, en geef gepaste kleding mee, eventueel een wat warmere droge trui in de tas en in ieder geval een regenjack, dat scheelt wat verkleumde koppies aan het einde van de dag. 

Er staan inmiddels van de eerste twee dagen foto's op onze FB-pagina; DAG 1 staat hier en DAG 2 hier.

En dinsdagavond zijn we te bewonderen op NH-Nieuws in het item Wij zijn NH, vanaf morgen ook online via hun website. We zullen de link delen via FB.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens