Ook in 2016 is er weer Huttenbouw in het Koogerpark voor de Zaanse kids van 6 t/m 12 jaar! Deze keer start de Huttenbouw op maandag 22 augustus en duurt t/m vrijdag 26 augustus. De inschrijving start op 1 juni om middernacht. Wil je zeker zijn van een plekje zorg dan dat je je tijdig inschrijft, de vorige editie was binnen 10 uur helemaal vol!

Wil je herinnert worden aan de start van de inschrijving geef je dan op voor onze EvenementenReminder, je ontvangt dan ongeveer een week van te voren een E-mail. En dat niet alleen, je ontvangt ook een E-mail bij alle andere leuke activiteiten in het park. Aanmelden is eenvoudig en kan hier.

Bovendien hebben we vanaf dit jaar een speciale HuttenbouwNieuwsbrief, je kan je hier links aanmelden voor deze nieuwsbrief (of hierboven in de mobiele versie).

NB: Je wordt sowieso automatisch aangemeld voor deze nieuwsbrief tijdens het inschrijven, maar wellicht vinden andere familieleden het ook leuk om de updates te krijgen. We gaan proberen om dit tijdens de Huttenbouwweek dagelijks te doen.

Nieuw dit jaar

Dit jaar hebben een heuse webshop met unieke Huttenbouw T-shirts in twee kleuren in de maten 104 t/m 176, maar ook veiligheidsinlegzooltjes. Voor een klein prijsje heb je een leuk aandenken aan deze week, en voot eveneens een klein bedrag weet je zeker dat er geen spijkers door de voeten gaan. De artikelen in de shop zijn te bestellen tussen 1 en 14 juni. Wij zorgen dat de bestelde artikelen klaar liggen op de eerste dag, bij de inschrijving.

shop

 

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens