OP 21 december hadden we onze laatste activiteit, de Zonnewende. Het was een heerlijke avond met een fijn optreden van Cargo en prachtige dans van Bellydance Rakisa en haar leerlingen. En zoals altijd wil je van zo'n prachtige avond even verslag doen op de website.

Maar helaas, de server van onze provider was gehackt en de schade bleek uiteindelijk dusdanig dat onze site, die op deze server draaide niet meer te redden was. De enige veilige optie was om van scratch te beginnen. Heel veel van de statische informatie, over de stichting en het park waren gelukkig nog als tekst te backuppen, maar alle nieuwsartikelen van de afgelopen jaren zijn helaas verloren gegaan.

Maar goed als het dan toch overnieuw moet... Een nieuwe look, een nieuwe feel en direct ook maar volledig responsive. D.w.z. dat de site zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop je het bekijkt, of dit nu je PC, je laptop, tablet of telefoon is. responsive

Gelukkig zijn ook onze mailingbestanden bewaard gebleven, dus mocht je een abonnement hebben op de Nieuwsbrief en/of Evenementenreminder, binnenkort krijg je de vernieuwde versie(s) op je digitale deurmat.

We zijn weer in de lucht en bereiden ons voor op een fijn jaar met tal van activteiten. Dus kom regelmatig weer even een kijkje nemen en check de kalender. 

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens