Corona en Huttenbouw, dat leverde na een onzekere periode of het wel door kon gaan een bijzondere editie op. Zelfs de website kreeg kuren waardoor we na de eerste dag géén dagelijkse updates konden verzorgen. Maar gelukkig liet Facebook ons niet in de steek en hebben we daar dagelijks kort verslag kunnen doen, gedurende de dag regelmatig updates geplaatst en uiteraard ook de foto's gedeeld. Inmiddels zijn we alweer gestart met de 2021 editie, hopelijk in iets andere omstandigheden. 

Ben je nieuwsgierig naar de afgelopen editie, kijk dan even op de Facebookpagina van de Huttenbouw, daar vind je ook de overigw foto's van Dag 2, Dag 3, Dag 4 en het opruimen op de laatste dag.

Op 16 augustus 2021 zijn we er weer, op 1 juni 2021 start de inschrijving!

117791954 3292201570825640 1839697473364567862 o

Zonder vrijwilligers geen Huttenbouw. Een virtueel applaus voor:
Vera, Annemieke, Liam, Sonja,Kees, Hans, Julia, Esper, Charel, Joey, Jurriaan, Lars, Max, Mijntje, Luuk, Sascha, Stijn, Vada,Thimo, Duke, Pien, Mila en Liv.
Uiteraard hebben we ook weer dankbaar gebruik gemaakt van de keet (en de pallets) welke door bouwbedrijf STURM ter beschikking zijn gesteld. De lunch van de leiding is ook dit jaar weer gesponsord door PROMETHEUS, Sonja en Bart, superbedankt. En last but not least, Rene de Boer van Pallethandel de Boer die al jaren niet alleen zijn zoon Stijn beschikbaar stelt ? als één van de kanjers van de begeleiding maar ook zorgt voor die enorme berg pallets waar we ons mee mogen uitleven. En dan nog de heerlijke mega watermeloen van Antoinette, de koekjes bij de koffie voor iedereen geregeld door Kor van Westervoort en natuurlijk de beste poffertjes van de streek welke al vijf jaar op rij worden geleverd door De Pofferbak, Bart, je bent onmisbaar! En Martijn, top dat post Koog-Zaandijk van de Brandweer ons dit jaar kwam afkoelen. dank jullie wel! Dank allemaal.
Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens