Nu de Huttenbouw weer bijna ten einde is, een klein dankwoord voor al onze sponsoren, zonder hun bijdrage, in welke vorm dan ook is er geen Huttenbouw op de manier zoals wij het al jaren doen.

Dit jaar heeft AH Vos gedurende enkele weken hun klanten de gelegenheid gegeven om hun statiegeld te doneren voor de Huttenbouw. Dit heeft een prachtig berdag opgeleverd. En het mooie is dat we de toezegging hebben dat deze actie volgend jaar weer zal plaatsvinden, super!!!

Uiteraard hebben we ook weer dankbaar gebruik gemaakt van de keet (en de pallets) welke door bouwbedrijf STURM ter beschikking zijn gesteld. De lunch van de leiding is ook dit jaar weer gesponsord door PROMETHEUS, Sonja en Bart, superbedankt. En last but not least, Rene de Boer van Pallethandel de Boer die al jaren niet alleen zijn zoon Stijn beschikbaar stelt ;-) als één van de kanjers van de begeleiding maar ook zorgt voor die enorme berg pallets waar we ons mee mogen uitleven. En dan nog de heerlijke appeltaarten van Antoinette, inmiddels ook een tradite, de Sultana's voor iedereen geregeld door Kor van Westervoort en natuurlijk de beste poffertjes van de streek welke al vier jaar op rij worden geleverd door De Pofferbak, Bart, je bent onmisbaar! Dank allemaal.

1 S62A2606 001

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens