125 inschrijvers, en daarmee is de Huttenbouw 2022 vol! Mocht je een plekje willen op de reservelijst dan kan je gewoon naar de inschrijvingspagina, je komt vanzelf uit bij de link naar de wachtlijst.

volklein

Ook dit jaar gaan we weer bouwen. En wil jij het leukste vakantiefeestje van het jaar niet missen, zorg dan dat je op tijd inschrijft. De inschrijving start op 1 juni. De inschrijving is inmiddels gestart, wacht niet te lang, want vol=vol. Ga naar de inschrijving

PosterHuttenbouw2022Finalsmall

Zo ook aan de 2021 editie van de Koogerpark Huttenbouw. We kunnen terugkijken op een heerlijke week. Het weer was dit jaar iets minder, maar bleek absoluut geen spelbreker te zijn...

groep2021125 kids en 25 begeleiders hebben er weer een heerlijke week op zitten. Het opruimen op de vrijdag was weer mooi om mee te maken. vele handen maken licht werk, dat bleek wel weer. Natuurlijk hebben we ook vrijdag nog wat plaatjes geschoten, je kan ze vinden op onze FB-pagina. je vindt daar ook de verslagen en foto's van de voorgaande dagen. 

Dank aan het fantastische team waarmee we dit kunnen doen: Stijn, Julia, Vada, Sacha, Joey, Max, Lars, Mijntje, Liv, Liam, Lars F, Thimo, Jordy, Jaidy, Pim, Tyler,Nöella, Tom, Tim, Sonja, Kees, Sylvia en Annemieke. Jullie zijn toppers.

Dank aan onze sponsoren: De Boer Pallethandel, Sturm, Proteus, Kees en Sylvia, Het HonigLaanfonds en PizzaPiazza!

En natuurlijk zijn we alweer aan het vooruitkijken, op 1 juni 2022 start de inschrijving voor de editie van 2022, die zal plaatsvinden van 22 t/m 26 augustus!

2022

'.........nou en lekker in de frisse lucht, nou ik vind het prima". Deze quote is affkomstig van Dean, één van onze bouwertjes.  Gisteren geinterviewd door NH Nieuws, vandaag online terug te kijken ( kijk hier voor het artikel en de video). Wijze woorden waar we ons natuurlijk graag bij aansluiten.

Knipsel

S62A2584

En wat betreft de media; vandaag heeft het NHD ons dorp bezocht, het NOSjournaal nam het item van NHnieuws over en ook in het jeugdjournaal waren we even te zien. Wat leuk dat deze traditie zoveel aandacht krijgt. Maar het belangrijkste is natuurlijk de lol die de bouwers hebben. 

Vandaag flink gewerkt, overal de eerste verdieping geplaatst en op een enkele hut zijn zelfs al de contouren van de tweede verdieping waar te nemen. En da's mooi, want morgen, donderdag, is het alweer de laatste dag dat we bouwen.

Dat wordt wel een feestelijke laatste bouwdag, de Pofferbak komt langs, dus dat wordt smullen. Daarna gaan we een mini-disco houden in het Paviljoen en daar horen natuurljk de HotDogs bij. En als er genoeg animo is gaan we ook nog wat spellen spelen op het grote veld. het wordt wederom een beetje bewolkte dag, maar het blijft ook weer zo goed als droog, als we van de verwachtingen mogen uitgaan.

Op facebook staat inmiddels alweer een album vol met leuke foto's van de 3de dag, dus er kan weer nagenoten worden ;-) , je vind het hier

Huttenbouw dag 1
Gisteren een vliegende start gemaakt met ons Regenboogdorp. 125 bouwertjes hebben in no-time de basis weten neer te leggen voor een prachtig dorp. Veel nieuwe gezichten, maar ook een groot aantal ervaren bouwers. E wat een feest is het weer om de muziek van al die hamers te horen klinken in het Park. Beetje nattigheid, maar dan is ook al snel duidelijk dat de in allerijl aangebrachte evenementenvloer absoluut geen overbodige luxe is.  Gelukkig hebben we ook weer een aantal nieuwe begeleiders mogen verwelkomen, zodat we ons team weer hebben kunnen aanvullen met een aantal nieuwe kanjers!

S62A2444 Vandaag was het wel heel erg nat, zo ongeveer tijdens lunchtijd begon het en het hield eigenlijk niet meer op. Onze steun en toeverlaat Kees doneerde daarop spontaan een aantal dekkleden, dus alle hutten hebben hun dak waterdicht kunnen maken, zodat er geschuild kon worden. Wat niet wil zeggen dat iedereen dat ook deed, het is niet voor iedereen de logische keuze om droog te blijven. 'ik wil bouwen, dus dan word ik maar nat'.

Overigens, we geven de weersverwachting iedere ochtend door op onze FB-pagina, check dit even, en geef gepaste kleding mee, eventueel een wat warmere droge trui in de tas en in ieder geval een regenjack, dat scheelt wat verkleumde koppies aan het einde van de dag. 

Er staan inmiddels van de eerste twee dagen foto's op onze FB-pagina; DAG 1 staat hier en DAG 2 hier.

En dinsdagavond zijn we te bewonderen op NH-Nieuws in het item Wij zijn NH, vanaf morgen ook online via hun website. We zullen de link delen via FB.