Huttenbouw 2018 Dag 2De tweede dag. Nog niet eerder hadden we zoveel late stratertjes, de vermoeidheid slaat wel heel snel toe, dat wordt nog wat volgende week als de scholen weer beginnen ;-)

Uiteraard vandaag wél de warming-up, op de tonen van het Vliegerlied en met het prachtige voordansen door de superkanjers van de leiding. Ouders, let morgen en overmorgen goed op, want vrijdag is de beurt aan jullie. Veel bezoek vandaag aan ons Huttendorp, het SociaalWijkteam kwam langs en ook de wijkagent Paul Walter met zijn collega hebben even de hutten geinspecteerd. Carlos en Lukas, de Straathoekwerkers van po.a oud-Koog kwamen even kijken hoe het park ook op een hele leuke manier door 150 jongeren tegelijkertijd gebruikt kan worden en Bart was er met de Pofferbak om te zorgen voor een heerlijk versgebakken portie Poffers als voorgerecht bij de lunch.

Helaas aardig wat spijkers door de zolen van rubber laarzen. Lieve ouders, zonder de speciale inlegzolen van veiligevoeten.nl zijn laarzen echt geen schoeisel voor de Huttenbouw en levert het hele vervelende pijnlijke wonden op als uw kind in een spijker stapt. Stevig schoeisel of een inlegzool is een must.
Morgen gaan we voor de Zeskamp. We kunnen nog hulp gebruiken, meld U om 12.30 bij het paviljoen. De foto-impressie van vandaag vindt u HIER.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens