S62A4677Even over half tien was het dan zoveer, de resultaten van vier dagen noeste arbeid moesten helaas weer met de grond gelijk gemaakt worden. maar niet nadat we eerst de warming-up met de ouders hadden gedaan. Met een aanzienlijk beter resultaat dan vorig jaar. Zeker 20 ouders durfden het aan om onder het toezien oog van onze bouwers, samen met de begeleiders een dansje te wagen.

Voor de rest: het nummer heet het Vliegerlied, staat op Spotify, dus begin maar alvast met oefenen voor volgend jaar ;-). Het was even spannend of alle pallets wel in de containers gingen, maar na 27 minuten was het dan toch gelukt!

En niet alleen dat, we hebben ook een flink aantal nieuwe donateurs voor het park en een mooi bedrag aan donaties ontvangen, waar we heel blij mee zijn. We willen alle nieuwe donateurs en schenkers bedanken, maar zeker ook de sponsoren van onze Huttenbouw, wiens bijdragen van wezenlijk belang zijn, Super!

sonsoren2018Tot slot, en ik denk mede namens alle bouwers dank aan alle ouders die ge-asisteerd hebben op enig moment in de afgelopen week en dank aan het SuperTeam Begeleiders, jullie zijn stuk voor stuk KANJERS!!!

Hands up  voor Vada, Joey, Sonja, Jaimy, Natasha, Michiel, Max, Lars, Guido, Charel, Duco, Eline, Julia, Jurriaan, Liam, Sascha, Stijn, Nour, Caya, Brent, Luna, Esper, Pien, Mila, Liv en Annemieke.

En ouders, de foto's van jullie in actie die vind je HIER.

 

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens