Lees alle info vóórdat je inschrijft, dat voorkomt een heleboel vragen achteraf.
 

Vanaf 1 juni 2022 kunt u weer inschrijven. Voor ieder kind vult u de inschrijving apart in. De kosten voor 2022 bedragen 30 euro per kind voor de hele week. De borg bedraagt ook dit jaar weer 25 euro, en wordt op de vrijdag teruggegeven aan de volwassene welke is opgegeven voor (en uiteraard actief aanwezig bij) het opruimen. Zowel de deelnamekosten als de borg dienen contant te worden voldaan bij aanvang op de eerste dag.


 Vul alle gevraagde gegevens en lees alle informatie!. Inschrijven betekent dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en ons privacystatement (AVG compliance)  en met de regels en afspraken voor de Huttenbouw. Dit houdt o.a in dat U kosteloos kunt annuleren tot 14 dagen voor aanvang, daarna brengen we de deelnamekosten in rekening,

NB 1. Zorg dat u een emailadres en telefoonnummer opgeeft wat U ook tijdens uw vakantie gebruikt, zodat we zeker weten dat we U kunnen bereiken, mochten er veranderingen zijn. Dit geldt ook voor aanmeldingen op de wachtlijst. Wij bellen in de week voorafgaand aan de Huttenbouw indien er plekken beschikbaar zijn. Als we U niet kunnen bereiken, dan gaan we door naar de volgende op de lijst!

NB 2. Check vooral ook uw spam of ongewenste mail map. Het gebeurt dat onze mail ten onrechte als spam wordt aangemerkt, of zelfs helemaal niet bezorgd. Met name bij Hotmail en alles van Ziggo ( dus ook UPCMAIL en CHELLO) is dit het geval, maar ook bij andere providers gebeurt het soms. Wilt u zeker weten dat U onze mail ontvangt, dan is het verstandig om @koogerpark.nl toe te voegen aan uw lijst met vertrouwde adressen. Een geslaagde inschrijving betekent dat U altijd de bevestigingspagina te zien krijgt (én een bevestigingsmail ontvangt.) Mocht je twijfelen, (of één van bovenstaande emailproviders gebruiken) maar wél de bevestigingspagina zien, maak daar dan even een printscreen van, die kan je ook printen. Zie je ook geen bevestigingspagina dan is er iets fout gegaan bij het invullen/versturen van het inschrijvingsformulier en dient U dit opnieuw te doen.

GLOBALE TIJDEN van de Huttenbouwweek 2022:

maandag: inschrijven vanaf 10.30 uur - einde 15.00 uur
dinsdag: 10.00 -15.00
woensdag:10.00 - 15.00
donderdag: 10.00 - 14.00, en vanaf 17.00 uur het afsluitende HotDogDiscoVerkleedFeest (tot uiterlijk 19.30)
vrijdag: 10.00 tot alle hutten opgeruimd zijn en al het hout in de containers zit..................

Tot slot, like alvast even de Facebookpagina van de Huttenbouw en volg onze Insta, dan mis je niks!!!

KLIK HIER OM NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER/WACHTLIJST TE GAAN


Er kan niet gereageerd worden