1 S62A4294Het zit er weer op, de Huttenbouw 2017. Een supergeslaagde week met prachtige resultaten. En de opruimactie van vanochtend was daarop geen uitzondering. In een Zaans kwartiertje waren alle hutten opgeruimd en het hout keurig gestapeld langs de weg, klaar om opgehaald te worden.

Iederren bedankt voor de hulp deze ochtend, vele handen maken inderdaad licht werk, top!

Dank aan het superteam van begeleiders, Sonja, Kees, Natascha, Annemieke, Thom, Liam, Julia, Caya, Esper, Charel, Veerle, Vada, Guido, Mats, Brent, Yariv, Franca, Liv, Milan, Sacha, Duco, Jaimy, Stijn, Eline en Sjors. En uiteraard de ouders die bij de hotdogs en de inschrijving/borg hebben geholpen, dank jullie wel!

Dank aan onze sponsers, Rene de Boer Pallethandel, AHVos, Sturm, Proteus en De Pofferbak, tot volgend jaar ;-)

Ook dank aan de ouders die op onze oproep voor donaties en giften nog ruim 400 euro hebben gedoneerd voor de Stichting, heel fijn. En jullie weten het, op 8 oktober zijn jullie allemaal van harte welkom op ons BenefietFestival.

Vooralsnog gaan we er van uit dat we ook volgend jaar weer van start kunnen, de Huttenbouw is dan van 27 t/m 31 augustus 2018, inschrijven kan vanaf 1 juni hier op de website.

Voor de laatste foto's klik HIER of kijk op onze Facebookpagina.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens