S62A3555'S ochtends wakker worden van het getik van de regen tegen het raam vind ik meestal niet zo erg, maar opeen dag als vandaag....

Op de mail, messenger en in de app al veel vragen, "gaat het door", 'beginnen jullie later..". Het antwoord is bij ons meestal heel simpel; zolang er geen zondvloed is en er geen bliksemschichten de lucht boven het park doorklieven gaan wij gewoon door. En we weten dat dit voor verreweg de meeste kinderen precies hetzelfde is, nog met geen tien paarden uit het huttendorp weg te houden. Dat het voor ouders wel eens anders ligt, dat weten we ook. Maar wij geven altijd de tip: vraag het je kind, zonder je eigen mening in de vraag te verwerken. 

Op het weer kan je je kleden, en de bonte verzameling plu's en regenpakken maakten duidelijk dat dat ook veelal gedaan was. Toch nog een kort broekje en t-shirtje links en rechts. Nu was het niet echt koud, maarn dit was toch wel erg karig om niet te verkleumen nadat je drijf geregend was. Iets om ook de laatste twee dagen rekening mee te houden.

Het werd een vliegende start, binnen een kwartiertje hadden bijna alle hutten een flink dekzeil over het dak zodat er in ieder geval geschuild kon worden. Op verzoek had Rene de Boer nog wat dubbelle pallets gebracht, zodat het ook vooor de minder ervaren bouwertjes mogelijk was een tweede verdieping te bouwen, dus er werd ook weer volop getimmerd.

S62A3703Rond half twaalf was onze goede buur en vriend van het Park Bart ter plekke met de enige echte Pofferbak en was er voor iedereen een overheerlijk portie verse poffers. En dat ging erin als zoete koek. een prima voorgerecht voor de lunch die er practisch direct op volgde. 

Inmiddels het zeskamp parcours klaargezet en de begeleiders van de spelletjes geinstrueerd. En dat was het. Op het moment van het startschot besloten de weergoden dat de superhelden te veel voorsprong hadden en gooiden ze de sluizen wagenwijd open. Met bakken kwam het uit de lucht en dit was voor sommigen net de druppel... Met pijn in het hart hebben we besloten de dag voortijdig te beeindigen en de ouders te bellen dat de kinderen opgehaald moesten worden. Superhelden versus Weergoden, tussenstand 1-1. Maar wij gaan winnen, morgen weer een stralende dag!

De foto's van vandaag vindt je weer HIER op de site of op onze FaceBookpagina

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens