S62A2538We hebben er weer een jaar op moeten wachten, maar vandaag was het eindelijk zover, dag 1 van de Huttenbouw. Met een prachtige 25 graden op de thermometer vormde zich rond 10.15 de lange rij voor de inschrijving. En voordat er weer allerlei goedbedoelde adviezen komen, er is echt geen snellere manier. Dat betekend dat de kids nog zo'n 40 minuten geduld moesten hebben voordat we de formaliteiten hadden afgehandeld en we eindelijk van start konden. 

Voor sommigen een hele opgave, omdat ze zichzelf even moeten vermaken, maar voor de meesten geen enkel probleem, het park biedt genoeg ruimte om ook die wachttijd door te komen. Met zoveel kinderen en evenzovele wensen is het samenstellen van de groepjes ook altijd even een dingetje, maar gelukkig was er ook voor de laatsten snel een groep gevonden. 

Heerlijk dat De Boer Pallets al heel vroeg langsgekomen was met de pallets, dus er kon ook direct gestart worden. En dat deden de kids! Tegen de tijd dat we gingen lunchen had iedereen al een flink begin en rond 16.00 uur was bijna iedereen zover dat we morgen de eerste keuringen kunnen verrichten en de bijbehorende bouwvergunningen voor de eerste verdiepingen kunnen gaan uitdelen.

Nog een kleine noot: er zijn nog diverse paartjes veiligheidszooltjes wél besteld, maar niet opgehaald. Dat is erg jammer want we hebben een aantal keren nee verkocht omdat de hele voorraad via de website was besteld en dus uitverkocht. Wij hebben deze zooltjes ingekocht en blijven er nu mee zitten. En da's erg jammer......

Uiteraard hebben we weer een ruime fotografische impressie van de eerste dag gemaakt. Deze foto's zijn te vinden op de Facebookpagina van het park, maar kunnen ook via deze site worden bekeken. Klik daarvoor HIER. Tot morgen!

Huttenbouw Dag 11

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens