belangrijke info
Het is bijna zover, nog een paar weken en we gaan weer een heerlijke week Huttenbouwen!

Het thema dit jaar is SUPERHELDEN.

We gaan er van uit dat alle ouders de pagina met de spelregels goed hebben doorgenomen, en als dat nog niet gedaan is, je vindt ze hier: http://koogerpark.nl/index.php/regels-afspraken

Het programma in grote lijnen:

Maandag 28 augustus: 10.30 – kinderen inschrijven

Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen is het handig als U de bevestiging van de inschrijving meeneemt. En anders is het prettig als u de naam van degene die de inschrijving heeft ingevuld weet.
Het deelnamegeld svp gepast meenemen, we hebben geen wisselgeld ter plekke.
Graag de borg in een seperate envelop met de naam van de kinderen en de opruimhulp (verplicht!) erop geschreven

16.00 uur – einde dag 1

Dinsdag 29 augustus : dag 2 9.30 – 16.00 uur

Woensdag 30 augustus : dag 3 9.30 – 16.00 uur ( ’s middags Zeskamp) Mogelijk met waterpret, dit delen we de dinsdag mede.

Donderdag 31 augustus : 9.30 uur – tot uiterlijk 19.00 uur. HotdogDisco (vanaf 17.00 uur ouders en familie welkom om de Hutten te bekijken, kinderen mogen met de ouders mee naar huis)

Vrijdag 1 september: 9.30 start opruimen. Als alle hutten opgeruimd zijn en het veld weer schoon is van alle hout en afvalresten, is er koffie in het paviljoen en wordt de borg teruggegeven.

Voor de zeskamp, op de woensdagmiddag zoeken we nog ouders die een van de spellen willen begeleiden tussen 13.00 en 16.00 uur. Je kan je hiervoor opgeven bij de inschrijving op maandag.

Ter info: we brengen dagelijks verslag uit via de website en de Facebookpagina. Hier vindt u ook de foto’s die we weer in grote getalen zullen maken deze dagen. Goed om te weten: je hoeft zelf géén Facebookaccount te hebben om de fotoalbums op facebook te bekijken

Website: www.koogerpark.nl  , klik op Huttenbouw in de menubalk.
Facebook: https://www.facebook.com/KoogerParkHuttenbouw 

met vriendelijke groet, Het Huttenbouwteam

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens