'.........nou en lekker in de frisse lucht, nou ik vind het prima". Deze quote is affkomstig van Dean, één van onze bouwertjes.  Gisteren geinterviewd door NH Nieuws, vandaag online terug te kijken ( kijk hier voor het artikel en de video). Wijze woorden waar we ons natuurlijk graag bij aansluiten.

Knipsel

S62A2584

En wat betreft de media; vandaag heeft het NHD ons dorp bezocht, het NOSjournaal nam het item van NHnieuws over en ook in het jeugdjournaal waren we even te zien. Wat leuk dat deze traditie zoveel aandacht krijgt. Maar het belangrijkste is natuurlijk de lol die de bouwers hebben. 

Vandaag flink gewerkt, overal de eerste verdieping geplaatst en op een enkele hut zijn zelfs al de contouren van de tweede verdieping waar te nemen. En da's mooi, want morgen, donderdag, is het alweer de laatste dag dat we bouwen.

Dat wordt wel een feestelijke laatste bouwdag, de Pofferbak komt langs, dus dat wordt smullen. Daarna gaan we een mini-disco houden in het Paviljoen en daar horen natuurljk de HotDogs bij. En als er genoeg animo is gaan we ook nog wat spellen spelen op het grote veld. het wordt wederom een beetje bewolkte dag, maar het blijft ook weer zo goed als droog, als we van de verwachtingen mogen uitgaan.

Op facebook staat inmiddels alweer een album vol met leuke foto's van de 3de dag, dus er kan weer nagenoten worden ;-) , je vind het hier

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens